tiše se skácel další sen
tentokrát o planoucích slovech
skončil den
a na hřbitovech
iluzí
cinkání skla
stačí tak málo
řeklo by se
a kdo ví
ví
že ne
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?