Štědrý den

Štědrý den

Anotace: Text k písni

Mám před sebou den splněných přání.
Mám před sebou den předvánoční.
Sníh zůstal stát jen na horských stráních.
Mráz zesílí víc v době noční.

Nespi a nezývej, že je svět šedivej,
Mám rád tvůj smích, napadl sníh.
Budem se smát, vždyť tě mám rád.
Zvonek až zazvoní, purpura zavoní,
Rád tohleto mám a nejsem sám,
Písnička zní předvánoční.

Čas na Štědrý den, jakoby vážně stál.
Mír, pokoj a klid, na duši mám.
Zvon na věži zní, cítím se líp, než král.
Rád strhnout se dám, k vánočním hrám.

Já přeju vám všem plný koš lásky.
Rád hodně štěstí popřeju vám.
Pak po celý rok, nemějte vrásky.
Vím, jak je to moc, že nejsem sám.

Nespi a nezývej, že je svět šedivej,
Mám rád tvůj smích, napadl sníh.
Budem se smát, vždyť tě mám rád.
Zvonek až zazvoní, purpura zavoní,
Rád tohleto mám a nejsem sám,
Písnička zní předvánoční.
Autor Stráca, 18.05.2024
Přečteno 46x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí