Jahůdky
Rostete na poli
věčného chaosu
čekáte na slunce,
na vodu, na rosu.
Chytáte ruměnec
jak mladé děvčátka,
za chvílí ze všech z vás
nezbude památka.
Jste velkou pochoutkou
pro děti, dospělé,
do mléka, knedlíků,
i v šáňu koupete.
Já jsem rozhodně projahodový ccino:-):-):-)*
18.05.2024 11:07:09 | cappuccinogirl
Myslím si, že těm kouzelným, červeným, sladoučkým útvarum, nikdo neodolá... Diky moc...
18.05.2024 19:47:04 | Marťas9