Dopoledne duše

Dopoledne duše

Anotace: Harmonika 2024

Otevřeným oknem
mně omámil vítr.
Ten host do domu,
který se neptá.
Jen jde a říká,
zda něco nepotřebuji.

Duše tiše vzlyká
v zákoutí bez
rozkoše přijetí
daleké Venuše.


Neskutečno je melancholické
a bloumá, protože je lidské.


Mám zas studené
ruce i nohy.
Bez zahřátí
jsem v udušení.

Den další
pobytu na Zemi.
Jako kdyby
si tu hrál někdo
s figurkami.

Prožité

nanosekundy

bytí.

Všici

jsme

jenom

lidi.
Autor mkinka, 18.05.2024
Přečteno 67x
Tipy 32
Poslední tipující: Akrij8, Frr, Misha, jort1, Alala, Jan Kacíř, RadekČ, IronDodo, Marťas9, Marten, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé duši patří pohlazení

21.05.2024 11:49:27 | Akrij8

Děkuji za slova, milý Jiříku.

21.05.2024 11:54:20 | mkinka

jsme, a to je dobře... hezký den, srdíčko*

18.05.2024 09:54:36 | Sonador

Moc děkuji za podporu a mávám.

18.05.2024 09:55:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí