Obraz
Kos, jiřička vypráví
o lásce,
co je z dálavy.
Obloha hlídá mraky.
Bílá a černá
dělá bez mlhy zázraky.
I nepatrné
se stává velkým.
I maličké
proplouvá snovým.
Tráva se pyšní vláhou
a já dnes
jen se dívám
a mluvím pod čarou.
Metafora kloktá
o příkop.
Není to báseň.
Jen zvuk slov.
Umění je mlčet
i milovat,
ale mám
po dotecích hlad.
Tak píšu slova
a chodím si hrát.
Má duše
chce
něžně
vřele
neskřípat.
Přečteno 108x
Tipy 36
Poslední tipující: Akrij8, Frr, Misha, jort1, Alala, Jan Kacíř, RadekČ, IronDodo, Kan, Marťas9, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)