noční chodec

noční chodec

 

zas další noc

kdo ví už kolikátá

nad světem plachtu

roztahuje

čas chvátá a nebe

nebe se zatahuje



jdu zvolna

jako chodí srny

v očích jen prach z cest

do zapomnění

jsem noční chodec

steskuplný

jak nůž vražený

do zad bdění

Autor zase já, 18.05.2024
Přečteno 76x
Tipy 24
Poslední tipující: IronDodo, kozorožka, Marten, martinaV, jort1, Marťas9, Emily Říhová, Ophelia81, Emani, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí