jdu
v kapsách kabátu z hovězí kůže
drobky, žmolky snů
kapky krve z prstů
rozbodaných láskou darovanými trny růže
ruce odřené
víckrát nevyjmu
v dlaních vyryté mapy s bílými místy
budoucnosti
nevím, co bude
nevím
nemám zkušenosti
... já bych naopak řekla, že pár zkušeností máme - úplně stejných:-)
Skvělé dílo, budu se vracet.
19.05.2024 09:15:41 | cappuccinogirl