Beránci
Hezky se pasete po modrém nebíčku, jestlipak najdete tu tajnou cestičku.
Je jich tam hodnědá se říct bludiště, jestlipak některá najde mé rodiče.
Pokud je najdetedejte jim zvoneček, ať vím v budoucnukde mám svůj domeček.
Srdečné a láska je tam.
19.05.2024 08:21:44 | mkinka
Děkuji moc Jituško. Od pondělí jsme na týden v Luhačovicích, tak nevim jestli budu stíhat psát a číst. Když tak o víkendu se opět na tyto modré stránky vrátím. Pa a opatruj se.
19.05.2024 10:23:29 | Marťas9
Tak objimam, ať se daří v Luhačovicích.
19.05.2024 10:27:49 | mkinka
Děkuji moc
19.05.2024 11:41:46 | Marťas9
Myslím na tebe a mávám od kočiček.
19.05.2024 11:56:26 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?