Pozdrav z Prahy a slunce dálky

Pozdrav z Prahy a slunce dálky

Anotace: Harmonika 2024

Ve skromném projevu
v džínovém kostýmu
dávám křížovku
do světa vesmíru.


A nebo hádanku.

Co je nejdražší?

Krásné slovo
a tak ať jich máte
dnes opravdu mnoho.


Je pondělí
a psát vesele
se tuze chtělo.

Slunce svítí
a chmury
mají uzamčeno.

Pst.

Hladím.
Tajemství Tutanchamona.

Krásná dopoledne
i zpětně rána.

Žít pro bližní je krása.

La a la.

Střed Evropy,
hloubka historie
i srdce do naděje
ať zahřeje.

Mává ta holka,
co smích v nekonečnu
v žáru citů
v povzdechu
květenství klarinetu
něžně
mile
skvostně
táhle

jen rozšiřuje.

To je má pondělní
deníková fantazie.
Autor mkinka, 20.05.2024
Přečteno 68x
Tipy 18
Poslední tipující: Marťas9, Jan Kacíř, Chane, Misha, martinaV, IronDodo, Ondra, Anfádis, Psavec, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Užívej krásný slunečný den:-*

20.05.2024 12:41:59 | Žluťák

líbí

Děkuji

20.05.2024 12:52:15 | mkinka

líbí

Krásná pondělní...
skvěle zahřívací...
Mkinko, děkuji:-)
A příjemnej den tobě přeji:-)*

20.05.2024 12:12:16 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji za krásný komentář a velice rádo se četlo.

20.05.2024 12:25:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel