Nic je vlastně mnoho
Dívám se
na rozpálený asfalt
a mhouřím oči.
Dneska by to chtělo
sluneční brýle
a mozek je na kolotoči
ve výhni transformace.
Někdy klečí
a zas myslet se mu nechce.
I ticho najít v Praze
je zázrak.
Tlumený přetlak emocí.
Jen dýchat
mořem iluzí
bez frází
chci
a
jdu
v
stověžaté
Matce.
Poslouchám tíseň
a uvnitř mám píseň.
Jsem tu doma
a nežiji
příběh náhradní.
Svět to ví.
Není neutrální.
Krok sum krok.
Liturgií dní.
Praho, řekla jsem to básní.
Slyšíš mě.
Zastav se
a uklidni.
Přečteno 107x
Tipy 28
Poslední tipující: Marťas9, Jan Kacíř, Chane, zase já, Misha, Kan, kudlankaW, Martin Kredba, martinaV, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)