~~~~~~~~
Obrátí myšlenky
a vysype je na papír
a píše co kdy prožil
i to co nerad pokazil.
A tak si rýmuje
a to ho léta baví
vůbec se mu nediví
ti všichni co ho znají.
O kráse kolem píše
o smutku o zlosti
o chlebu co tak voní
o lásce radosti
pak píše o krajině
co voní zelení
a slyší jak se smějí
zajíci...jeleni
o čem si vrabci štěbetají
když kolem hopsají
a jak se před kocourem
na stromě schovají,
o holkách v minisukni
jak to těm kočkám sluší
a napíše...že klidně
by za tu milou zrzku
i čertu upsal duši.
~~~~~~~~~
Hlavně že píše o štěstí i lásce
o krásách světa, kde duše toulá se...
Ráda jsem četla, Květuško, krásný večer*
20.05.2024 22:30:50 | Emily Říhová