jsou
když jsi odešla
večery ztichlé
snažím se
po nocích
nestárnout rychle
jak sokol
v oblacích
pouštím se k zemi
střemhlav
a v rozpacích
nad slovy těmi
jsem kámen
hozený
do proudu řeky
řvát Amen
chce se mi
prochlastat věky
pokřtěný symboly
které jen
syčí
sám strašák
na poli
navěky ničí
TAHLE Z PLNA HRDLA REZONUJE RADIKÁLNĚ TVOU CHLAPSKOU KUMŠTÝŘSKOU PODSTATOU! ST*
21.05.2024 13:42:11 | Frr
Silně smutný...ale navěky ničí? Jak můžeš vědět???
20.05.2024 23:12:22 | cappuccinogirl
je to jen básnička, Terko...nikdo, kdo má rozum, nikomu nepatří
21.05.2024 08:22:41 | zase já
Minimálně jsi "svůj", Mari...a to je trošku jiný zájmeno, než "ničí"...ale jo, rozumim ti:-)
21.05.2024 12:47:04 | cappuccinogirl