Luhačovice
Město, které názvem léčí,
klidem svým a správnou péči.
Krásou domů, zahradami,
prameny a oplatkami.
Těším se do klidné zóny,
zde nadechnout se
a zklidnit zóny.
Dát si v klidu kafíčko,
ve vířivce šampíčko.
Tělo léčit procházkami
neřídit se hodinami.
Úplně jsem dostala chuť na lázeňskou teplou kulatou oplatku:-) Krásnej den přeju, Marti:-)*
21.05.2024 08:05:46 | cappuccinogirl
Děkuji moc, včera jsem si ji lo dlouhé době dala, byla moc dobrá a křehká.
21.05.2024 08:47:43 | Marťas9