Co dělala jsem v noci?
Kuš, to byla
tma až do svítání.
Časopis krátil
mi čas,
kde ufon se smál.
Ale jeho oči byly
příliš černé.
Pro zajímavost
byla to Enigma.
Setkání s tajemnem.
Já zapomněla na rým
a počítala zvuky,
co dolehly na zem.
Kočka ze mně mlátila do žaluzií,
že jsem divné stvoření,
co prostě nespí.
Ráno jsem snídala
Medovník
a vzala do ruky kapesník.
Co budu zas dnes večer číst?
Raději něžný román,
co do růžové bude schován.
Strašit se
přeci není můj cíl.
La a la.
A tak se chlubím.
V řádcích svých dojmů
a přeji vám
krásnou cestu
pak po práci domů.
Přečteno 81x
Tipy 20
Poslední tipující: IronDodo, Paulín, Misha, Ondra, Marťas9, jort1, Jan Kacíř, Psavec, Tomcat, Chane, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)