HLAD

HLAD

Anotace: ...

Jednou se ztratím

tak jako každý z nás

odkaz svůj zanechám

pečeť svou strohou a bez příkras

 

když budeš chtít-můžeš v ní číst

že jsem moc chtěla v plnosti žít

že dělala jsem, co se nedělá

a přesto často jsem měla i křídla anděla

 

však jinou stranu i ta pečeť má

kdy temnotou šla jsem

často smutná a zraněná

a snad i zlá

 

a v tom boji světel a stínů

nesu si svoji vinu

před soudem svým však chci rovně stát

a budu křičet, možná řvát

 

já tady přišla, bych měla po životě HLAD

a mohu dávat, však chci i brát

Autor JSJ, 21.05.2024
Přečteno 66x
Tipy 14
Poslední tipující: martinaV, Tomcat, Chane, jort1, Anfádis, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkná báseň...

21.05.2024 12:41:33 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí