Nic nezačíná nic nekončí

Nic nezačíná nic nekončí

Anotace: ...

Nic nezačíná
nic nekončí
jen jestřáb proletí
nad jarní loukou
posetou pampeliškami
mávne křídly
a nechá se unášet
svými instinkty
nerušen v lehkosti

Nic nezačíná
nic nekončí
jen se rozpomínáš
kým jsi
kým jsi vždy byl
nacházíš v kapsách
staré vzpomínky
prošlé časem
ležící ladem
v zapomnění
stačí jen sfouknout prach

Nic nezačíná
nic nekončí
vše už je
prstem cestuješ
mapou svého života
objevuješ známé
obrazy
je v Tobě jarní louka
do které ulehám
a rozpouštím se v ní jak
mlhovina upředená
z hvězd
Autor Alci, 21.05.2024
Přečteno 93x
Tipy 14
Poslední tipující: Pacik, Tomcat, Marten, Chane, Jan Kacíř, mkinka, cappuccinogirl, Helen Mum
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkná, Alci.

21.05.2024 17:35:45 | Žluťák

líbí

Tvá báseň je mi velmi blízká... ale přesto, i když vše už je, přece jenom, každý den může být právě novým začátkem :-)) Děkuji, ráda jsem četla :-)

21.05.2024 15:04:01 | Helen Mum

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí