naděje
že úsměv tmu změní v svítání
a stinné kouty v setkání
naděje
když čas je štědrý
tím že člověk může být i dobrý
naděje
tam kde jsou si srdce blízká
životem jsou ta místa
co třikrát bylo v pohádce
bezpočtukrát budiž dáno každé zahrádce