Půlnoční
Hrála si slovíčka se slovy,
nejdříve bujaře, pak trochu unaveně.
Po zemi chodim a vlastně bych chtěl lítat,
někde je problém,
tak hledám ze sna,
do reality výtah.
Možná ta slůvka, mi značí cestu mojí,
možná jen pod jedno
a možná pod obojí.
A nebo tichou mysl,
mám následovat v sedě,
na ulici, pod stromem,
či v zašpiněné cele?
Třeba jsem kočka,
zavřená v krabici,
a čekám až ji otevřeš,
mou smrtí se pak bavící.
A možná nejsem,
a nejsi ani ty,
jestli mi rozumíš,
pak přeji krásné sny.
Přečteno 83x
Tipy 4
Poslední tipující: cappuccinogirl, Tomcat, mkinka, Psavec
Komentáře (0)