taková krátká chvíle
před sedmou vteřinou
jako když zastaví
krahujec za letu
když shoří z včera cíle
staré sny pominou
a tiché C'est la Vie
zatáhne roletu
ta malá chvilka snění
v pomalém sněžení
pod lampou v podvečerním
zátiší u řeky
co navždycky ti změní
zbytku dnů vidění
kterým ti jednosměrní
krmí se navěky