Čtvrteční
Kroužím
po cestách
a raduji se,
že na chvilku
záda méně bolí.
Prášky jsou často
jen překážka v trávení.
To hodně stačí mi
a den zaplním
jak jinak než básněním.
Beru kávu
a kus koláče.
A hurá
zas do práce.
Někdy stačí málo
a člověk duší skáče.
Jupí.
Tělo chvilku
vypíná
a jindy skučí.
Dnes klid
a pohoda u zátiší.
Přečteno 83x
Tipy 22
Poslední tipující: Misha, IronDodo, Chane, Sonador, Alala, Marťas9, Psavec, Jan Kacíř, zase já, Tomcat, ...
Komentáře (8)
Komentujících (3)