ulice šedá
ošlapaná davy
od nory k noře
od hospody k hrobu
asi se nedá
za pár minut slávy
vyměnit hoře
za bezbřehou zlobu
a když to zkusí
rozedřené dlaně
zlomené hřbety
podruhů a služek
rychle se zhnusí
lakované sáně
vysněné světy
popálené kůže