lanovím deštěšplhá vzhůruvyprahlé suchoZemě
šplhá až tamkde do azuruoblaka prorůstajíjemněve strážním košiupoutanýtřpyt zlatýv Božím oku
a pod nímstále nedohranýsen o poslednímskoku
Strhující závěr, povedlo!
27.05.2024 22:10:29 | Matahaja
Tenhle sen ať ještě hodně dlouho zůstane nedo... Skvělá báseň.
24.05.2024 13:18:27 | cappuccinogirl
Námět zpracován netradičně, chválím
24.05.2024 10:55:58 | Admirál
...tenhle sen je jistě nedosněný..***ST*
24.05.2024 08:31:30 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?