Budem hrát celej den

Budem hrát celej den

Anotace: Text k písni

Day after day alone on a hill
Beatles mi zazpívej to je můj styl
Kdo umí hrát vem si co chceš
Zmáčkni svůj nástroj jen ať slyšet jseš
Budem hrát celej den yesterday pernej den

Na chodníku stojí Michaelle
Proč jsem k ní včera prej zas nepřišel
Bydlí v abbey road a o mě sní
Já jí ale řeknu jen let it be
Budem hrát celej den yesterday pernej den

A tak si tu teď zpívám sám
Yellow suberine a here comes sun
Stále čekám kapelo hraj cant buy me love a tell me why
Budem hrát celej den yesterday pernej den
Autor Stráca, 24.05.2024
Přečteno 43x
Tipy 6
Poslední tipující: Žluťák, IronDodo, seitodo, Frr, zase já
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miluju Beatles

24.05.2024 08:30:39 | zase já

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí