Líbí se mi, že červen otevře vrata. Jasně a za vraty bude léto. Stačí tato tři slova a celkem fádní báseň nabírá jinou dimenzi. Z nudného popisu přítomnosti se v představách dostáváme do budocnosti, do očekávání letních příběhů. Dík, za to nakouknutí za vrátka.
25.05.2024 21:26:01 | Jiří I.Zahradník