Výkriky

Výkriky

Anotace: -

Výkriky

Čas vládca všemohúci
zdeptá moc a zviaže putá
do neznáma plynúci
sekunda padne mečom prebodnutá.

Páli žlč, mozog hynie
hlúpy som, ako kameň
a on si veselo plynie
volať ho neprestanem.

Z hlbín i zhora,
o pravde
magora,
v chajde,

o biede úbohých,
o víťazoch,
o modlitbách chorých,
o lepších časoch.

Čas vládca všemohúci viem
tryská v pukoch v našom sade
a svetlo blaha povodeň
môj čas nechá o hlade.

 

Autor IronDodo, 24.05.2024
Přečteno 44x
Tipy 15
Poslední tipující: Ophelia81, Chane, Marťas9, Sonador, Tomcat, cappuccinogirl, Žluťák, Psavec, Kan, Emani, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle jsi ze sebe dostal...

24.05.2024 18:38:47 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí