pověz mi prosím
pokud chceš
jak poznat pravdu
a jak lež
a jak se
v době po moru
naučit dívat
nahoru
jak věřit slovům v éteru
pochopit lásku
nevěru
a proč
když lhářům
patří svět
snažit se peklo
nevidět
Tohle nepovím.
Sama v tom tápu.
Některý věci
jen těžko chápu.
A spoustu toho, co se děje,
nechápu vůbec...bez naděje
mi ten svět někdy připadá...
25.05.2024 10:51:05 | cappuccinogirl