bohužel

bohužel

 

nastala vhodná chvíle na modlitby v tichu

ne za nás, ale za celý náš svět 

zubaté tlamy opět nutily nás k hříchu

teď tváří se, že bylo jim to k smíchu

a my jsme ti, kdo chtěli nevidět

 

pravdu, již skryli tlustou vrstvou prachu

tak mastně leskla se, jak vodní hladina

a nikdo nechtěl cítit ostny strachu

hlavně se držet stranou od zápachu

jímž každý život končí...začíná

 

umřeli staří a teď chystají se mladí

počty jsou jasné, jeden...dva...pár mrtvých těl

kostnatá ruka těžký souboj s touhou svádí

jak zabíjet, když po tváři tě hladí

a není žádné kdyby, bohužel

Autor zase já, 25.05.2024
Přečteno 157x
Tipy 34
Poslední tipující: Frr, jort1, Dejvis, Emani, Marťas9, Jiří I.Zahradník, IronDodo, Kan, martinaV, Chane, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..."kdyby"..tak ve všem vždycky všem jasno bylo-interesantně vrásčitého světa by nebylo*** ST*

28.05.2024 12:36:01 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel