Přijdu si jako když puzzle ve tmě skládám,
Dílek po dílku. Poslepu ty správné k sobě dávám.
Nikdo netvrdí nám, že je to úděl lehký,
Slepit to nejcennější, naše srdce křehký.
Novým zítřkům a zážitkům vstříc,
Čas utíká rychleji stále víc,
S jistotou mohu jen říct,
Až přijde konec náš, nebudem vědět nic.
Skvěle poskládaný puzzle ze slovíček:-) Fakt do sebe zapadají:-)*
26.05.2024 10:57:35 | cappuccinogirl