Dekadentní

Dekadentní

Proč, když vysloví se láska,
tak vyzní to jak kýč?
Někdy je marná každá hláska,
kouzlo již je dávno pryč.

Pod tlakem povrchnosti, chtíče
míříme skluzavkou dolů,
do zámků srdcí nepasují klíče,
jen kasičky jsou v pozoru.

A na peníze přepočítaný čas
jak oprátka z punčošky luxusní společnice
škrtí tak, že nevydáme hlas.
Co naplat.
Stejně si nerozumíme v žádném jazyce.
Autor martinaV, 26.05.2024
Přečteno 91x
Tipy 23
Poslední tipující: Fialový metal, Jiří I.Zahradník, jort1, Jan Kacíř, Marťas9, zase já, Ophelia81, IronDodo, Ondra, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí