~~~~~~
Jsem rybář co své sítě plete
jsem ten co stále lásko chce tě,
jsem měsíc a hlídám tvůj spánek
po tváři hladím tě jako vánek,
jsem déšť co do vlasů ti spad
jsi jediná jen tebe mám rád.
Já jsem tvůj sen i tvůj hlas
jsem to já tak dej mi ještě čas,
jsem asi rybář co své sítě plete
jsem ten co jen lásko chce tě.
Tak proč jsem smutná a sama?
A zatím tak trochu uplakaná.
Asi se ti v noci do sítě zamotám
a potom se ze sítě usmívám.
A on? On o lásce v síti sní.
A to prý smí.Se mnou či s ní.
~~~~~~~