Děkuji, cítím podobně. Člověk se má kam schovat, když ubohá tupá hlava po celodenní práci neví, jak si jinak hrát.
09.04.2007 23:22:00 | Juhunka
tak přesně tohle cítím...Liter je pro mě balzámem, když je mi smutno, veselou náladu pozvedne ještě výš...je tu spousta hodných a krásných lidiček...dodávají mi energii...a tak jim všem velký dík :-))
09.04.2007 23:10:00 | Lorraine
Za ležatou osmičku
jednu minci z pokladu
najdeš na dně hrníčku.
Ať máš dobrou náladu...
to ti přeju do velikonočních svátků.
06.04.2007 17:28:00 | muzikant