Nezapomeň…
I slabý deštík měníš na bouři
a v ní mě držíš pod stromem.
Zapálíš i to, co nehoří,
a rozum lehne popelem.
Kde vidím slunce, ty vidíš měsíc
a nutíš mě ho vidět taky.
Mám málo tam, kde ty máš nejvíc.
Chceš jít - a já se držet zpátky.
Vytváříš stíny beze světla
a nepřiznáváš vinu.
Co řekla jsi, cos udělala -
jsem svědkem všech tvých činů.
Přečteno 197x
Tipy 22
Poslední tipující: Fialový metal, IronDodo, jort1, Marťas9, J's .., Psavec, cappuccinogirl, enigman, RadekČ, Marry31, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)