od řeky k moři písky rudé
lidskému hoři hořce bude
tam domov má nenávist duší
řekni mi, Bože, jsme tak hluší
že neslyšíme plakat děti
když opět černí ptáci letí
a ti, kteří se včera báli
dnes jiné v ohni pekla pálí
Smutno je mi
28.05.2024 08:58:29 | Anfádis
ano
28.05.2024 09:02:15 | zase já
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?