Inzerát.

Inzerát.

Někdy si říkám, má to cenu,
být věčně sám a nemít ženu ?
Ten, kdo si vaří, sám si pere,
mám toho po krk, už mě to žere.
Asi se zapíšu na seznamku,
najdu si děvuchu, nebo mamku,
co umí vařit, co umí prát,
co stačí jí jenom poděkovat.
To ostatní určitě přijde samo,
na pilu netlačím, nechci drámo.
Za milý úsměv, pohlazení,
pochopí, že nejsem k zahození.
Určitě povolí, bude vlídná
a naše domácnost bude klidná.
Když uvaří guláše dva kastroly,
může se vyřádit v zahradě, i na poli.
Říkat jí nebudu co má dělat
u krav, u ovcí, nebo telat.
Prostě to nechám na ni,
kde začne každý den šůrování.

Autor Kan, 28.05.2024
Přečteno 67x
Tipy 13
Poslední tipující: Alala, IronDodo, jort1, Marťas9, Anfádis, Marten, cappuccinogirl, Psavec, Frr, Emani, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož její program dne známe...jakej je ten jeho???
Tahle je úsměvná:-)

28.05.2024 10:39:23 | cappuccinogirl

Ona se o něj hezky stará a on ji zdobí. :-))

28.05.2024 14:14:05 | Kan

No pokud zlobí z lásky... tož ať:-)
Směju se víc:-))

28.05.2024 14:31:56 | cappuccinogirl

Zdobí, nezlobí. :-))

28.05.2024 17:03:34 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí