vel. 72

vel. 72

Anotace: těsně předtím........

po bazarech po sekáčích
to je hodně lítání
tolik vjecí,málo peněz
spotím se a usháním

to je malé,tohle velké
tamto kouše,nemá zip
sem se splínou nedostanu
tohleto je špatný ftip

to je křehké,to se páře
tohle škrtí a sem fouká
to je rukáf,gdo ho zašil?
z toho hlava sotva kouká

tak si pospěš,čas se krátí
ten byl levnej,tam se vrátím
chci to mít "si umanu"
já ho od nich dostanu

je to tady už to přišlo
na lítání není čas
tohle spíchnu,tady zkrátím
až vyrosteš začnu zas
Autor poeta, 31.03.2005
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí