Písnička

Písnička

uprostřed noci
sama a bez pomoci
nebeskou linku vytáčím
 
probírám v seznamu
jméno po jménu,
defilé které nekončí
 
se srdcem na dlani
byli tu pro mě chvíli
tak v šeru s nimi připíjím
 
uprostřed noci
sama a bez pomoci
nebeskou linku vytáčím
 
odráží se v temném tichu
ozvěny dávných smíchů
po kterých znovu zatoužím
 
za všechno děkuju vám,
to v sobě uchovávám
snad se i tímto odvděčím
 
uprostřed noci
sama a bez pomoci
na tolik smutku nestačím
 
a až se rozední
v nebeských dálavách
za vámi přijdu
 
překročím ten práh
věřím, že se sejdeme se
a všechny smutky rozplynou se v prach
 
uprostřed noci
sama a bez pomoci
nebeskou linku vytáčím
 
Autor Rainy, 28.05.2024
Přečteno 48x
Tipy 8
Poslední tipující: Chane, Psavec, Tomcat, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak zdravím z pozemské linky

28.05.2024 19:26:45 | mkinka

:) díky za pozdrav :)

28.05.2024 19:33:00 | Rainy

Rádo se stalo a zdravím od kočiček

28.05.2024 19:34:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí