Anotace: ...
jsi něčím jiná
vrostlá do kamene
kalená žárem
probdělých nocí
broušený démant
v koruně z trní...
.
padla jsi k nohám
v chladnoucím žhnutí
beru tě do dlaní
v příjemném pnutí
dva kameny v sobě
dva požáry v době
sucha...
Překvapivě krátká, ale zatra - je v ní tolik!
Moc ráda jsem četla, vrátím se k ní...
29.05.2024 14:14:08 | cappuccinogirl