tak to chodí

tak to chodí

Anotace: je to písnička, co mě napadla na koncertě Vlasty Redla

řekni mi, jak to udělat mám 

ať se ti zas v očích blýská 

slova bych měl, něco i zabrnkat znám 

tak teď už jen muziku spískat

 

vezmu pár not, co jsem pochytal dřív 

a pauzama slepím je k sobě 

jsou trochu už mimo, no tak žádnej div

že sranda tu je jako v hrobě 

 

vím, buben je král, bez něj ztratí to dech

a kdovíkam zaleze nápad 

dřív jsem se smál...ty řeči si nech

a pokus se mě trochu chápat 

 

víš, mohl jsem říct, to už nezvládnu dál

a zahodit všechna svá přání

hlavně mít klid, kdo by o to stál

když rozum mi ve štěstí brání

 

sen s melodií má křídla jak pták

jsou modrá a moc se mi hodí

když do vzduchu bijí a dál jenom tak

prostě to v životě chodí 

 

řekni mi, jak to udělat mám 

ať se zas nad ránem tulíš

bude to těžké, už roky spím sám

a ty se jen z obrázku culíš

Autor zase já, 29.05.2024
Přečteno 99x
Tipy 26
Poslední tipující: Fialový metal, kozorožka, Kan, IronDodo, Emani, Frr, martinaV, Chane, Anfádis, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nepřestávej,k ďasu,komponovat pořád v m o d r o j a s u ST*

29.05.2024 10:28:07 | Frr

líbí

:D díky...tak dokud mi to padá, tak to nehrozí...ale už mě trochu víc baví kreslit

29.05.2024 13:01:02 | zase já

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel