Opilec

Opilec

podnapilý potácející se domů
je léto, horký jasný večer
na horizontu zapadá slunce
oslňující paprsky
i on z cesty sešel

svírá ho život pro který je nikdo
přesto jako by v ty dny více byl
město již spí, v něm je živo
potulující se pán světa
vždycky o něm snil

večer odešel, ráno přebírá svou moc
on hledajíc mezírku pro klíče
ze světel vyprchal všechen svit
ulehne ke spánku
ulehne do chýše
Autor Hrebiczech, 29.05.2024
Přečteno 69x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Marten, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prosím - ...on hledajE*-***

29.05.2024 10:10:04 | Frr

I tak

29.05.2024 10:17:55 | Hrebiczech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí