DÝCHAVEC

DÝCHAVEC

v zástupu lidstva
stojí člověk sám
samojediný dýchavec
tíží osudu připoután

krůčeje vtisklé
do prachu cest
dýchavec je obyvatel
živočich z vesnic
i z velkých měst

žije ze snů
a pro sny jako takové
a snad i proto mívá strach
poraněný dýchavec
Autor Pampalini, 29.05.2024
Přečteno 33x
Tipy 6
Poslední tipující: Anfádis, Psavec, Emani, Žluťák, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí