Tíha dne

Tíha dne

Nikdo z vás vlastně netuší,

jak moc dobrého to nevěstí.

Nikdo neví,

co lidem sleví.

 

Je težké přijmout je,

ale těžší příjmout sebe.

Co zbude než naděje? 

Jen mít tebe.

 

Po dálnících voda stéká,

teče po silnici.

Musíme však vyjasnit si,

kdo se čeho leká?

 

Jen pouhý výkvět,

myšlenek nálet.

Dobrou noc a spi.

Měj ty krásné sny.

 

Pak s tíhou budíme se každé ráno.

Přesto říkáš mi dámo. 

Proč je tak těžké pomoci? 

Možná protože jsi bezmocný.

 

V sobě máme každý tíhu. 

Přec není letos tolik sněhu.

Tak možná že se zahojím,

protože už se nebojím.

Autor Kejty, 29.05.2024
Přečteno 52x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, zase já, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí