Ráno
Střih
Oběd
Jde tam, kde měl by být
Cesta
Jde tam, kam chtěl by jít
Odpočinek
Je tam, kde dá se snít
Noc
Spí...i zítra chtěl by žít
Tento štýl písania mám rád pekne vystihnuta báseň
30.05.2024 06:10:17 | IronDodo
Jo! Miluju minimalistické, když sednou
29.05.2024 22:19:09 | Anfádis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?