Přes slova
Kamarádství přes slova,
přes tyto stránky kouzelné
vkládáme své životy
někdy i hodně důvěrné.
I slova mají velkou moc
dokáží vznést pohlazení,
někdy i krutou zlost,
proti té recept není.
Proto hřejte
každé slovíčko,
modré stránky bude hřát
nekonečné sluníčko.