Meredith Monk and Vocal Ensemble - Dawn
☼
Dobo temná
zažehnu požár
to nádherného světla
které nosím v srdci
a budu zářit
budu se epicky vznášet nad zemí
jako Buddha nebo Dr. Strange
prozářím celej vesmír
každej posranej tmavej kout
a pak zmizím
☼