smetí

smetí

 

zas v uších mi píská

a noc už je tu

a stýská se po ní 

jen tmě

bývala blízká

a hrála světu

dnes voní

už asi jen mně

 

jak pomněnky modrá

a chrpou voní

tak začíná

písnička tmy

prý láska je dobrá

co přijde po ní

snad nevinná

víc než jsme my

 

jak zvonky, když na stráni zvoní

jak sojky, když lesem letí

my víme, že dávno je po ní

zbylo jen trocha smetí

Autor zase já, 30.05.2024
Přečteno 83x
Tipy 23
Poslední tipující: jort1, Fractura cordis aperta, kozorožka, IronDodo, Marťas9, Marten, Emani, Anfádis, martinaV, Kan, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel