mlčí
už není o čem zpívat
a kreslit čáry dávno
omrzelo
nuda je šedá
chuť se na zem dívat
když déšť mu zvolna
zaplavuje tělo
snad v jiné době
bude zase dýchat
vzduch
který bude vonět kyprou hlínou
třeba se vrátí
chuť tak nepospíchat
když rána bílá
do jednoho splynou
...únava z nudy netečně tížila
pod šedou hrozbou měst
jakoby navždy umřela
jitřní svěžest...
30.05.2024 17:55:55 | Marten