Samota
Anotace: To když s melancholickou náladou jel jsem domů, venku tma, ve vlaku prázdno...
Měsíc, patron noci, vyšel
začal si svou hru s hvězdami hrát
mnoho lidí šlo před nedávnem spát
jenom já - kdo ví proč - spát jsem ještě nešel.
Jedu tiše domů vlakem
a veden zvláštním, mi neznámým tlakem
o svém životě rozmýtám.
Někde uvnitř, ve své jedinečné mysli
hraju si s absurdně velkými čísly
jenž vyjadřují to, co všechno jsem zamítl a zámítám.
Komentáře (4)
Komentujících (4)