Blázen

Blázen

Doufá, že všimne si

u cesty odpadek se sluní 

Na skále nad lesy 

Slunce je západ, do něho "čumí"

 

Neoschly slzy, vodopád emocí

Jak odpad u cesty sedí.

V kámen proměněn, plynuly věky 

Blázen sedí, čeká a sní

 

Utekly věky 

Slunce jinde zapadá 

Odpadek,  blázna - nikdo nehledá 

Vždyť proč. 

 

 

Autor Protos1182, 30.05.2024
Přečteno 63x
Tipy 11
Poslední tipující: Žluťák, Marten, IronDodo, Marťas9, Marry31, mkinka, Psavec, Ondra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí