Jeden den

Jeden den

Den hraje všemi barvami,
ale realita je chmurně šedá.
Se všemi novými pravdami,
si jak prach na všechno sedá.


Vítr je na slunci vítaný,
ale bouřka se za ním plíží.
karty jsou dávno už rozdány,
kotvy jsou v zemské tíži.

Voda je dnes více ledová,
bere si domy a mosty,
a pusa co bývala medová,
je jenom výraz sprostý.


Nálada je jaksi umělá,
umělá jako je hmota.
pravda je spíše jen domnělá,
za stěnou ze lží se motá.

Autor RadeČ, 31.05.2024
Přečteno 67x
Tipy 11
Poslední tipující: Žluťák, Emani, Psavec, Frr, IronDodo, Marťas9, martinaV, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda jsem četla

31.05.2024 06:52:16 | Marry31

díky :-)

31.05.2024 07:24:22 | RadeČ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí