V oblacích
Vráno! Tvé černé vlasy svádí můj pohled,
za ucho dal bych ti nejkrásnější květ.
Místní šerif - ze strachu - přidělil mi dohled,
na okolní zvěřinec neberu ohled.
Vráno! Má ruka chce se tě dotknout!
Mé oči chtějí tvé prsy si prohlédnout.
A ten krásný zadeček - jen se zakousnout,
promiňte šerife, nelze vráně uniknout.
Přečteno 66x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
Komentáře (0)